Elfelejtettem a mintát a telomon. Hogy tudnám megcsinálni? Sony Xperia M4 apua
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 14:21
1/11 anonim válasza:
Add vissza a tulajdonosának a készüléket. :)
2/11 anonim válasza:
1# humor herold
Vidd el szervizbe, ott hard resetelik, minden adatt elveszik, de utana ujra megy a telo szepen
3/11 A kérdező kommentje:
de azt én nem tudom megcsinálni??
2016. aug. 9. 14:41
4/11 anonim válasza:
Nezd meg nezen, asszem nehany gombot lent tartva kikapcsolt allapotban te is tudod resetelni
5/11 anonim válasza:
Vidd be a szervízbe. Ha megvannak a papírjai, készségesen segítenek majd. Most mi honnan tudjuk, hogy valójában nem lopott e a telefon? te örülnél annak, ha a tőled ellopott telefont itt segítenénk feltörni?
6/11 anonim válasza:
Lekapcs, bekapcsolas kozben nyomva tartani a volume+ es home gombokat, rezzen, elengeded azonnal a gombokat, bejon a recovery menu, ott kivalasztod hogy factory (minta kiszedo magyarul) es megvarod amig kiszedi a mintat belole aztan ujraindul.
7/11 anonim válasza:
Amit az előző írt működhet, viszont az adatok elvesznek mert ez gyári beállításokra állítja vissza a telefont. Ha nem nyitott a bootloader, nincs engedélyezve adb, nem hagy google fiókkal belépni, akkor adatvesztés nélkül tudtommal nem lehet.
8/11 anonim válasza:
Na tisztázzuk, hogy reset gombkombináció NEM LÉTEZIK! Amit elindít (előttem jól írták 2-en) az a recowery mód.
Ezzel hozzá lehet férni ahhoz a parancshoz, hogy "delete all users data" ha ezt megnyomod akkor van egy gyári telefonod 0 adattal a rendszeren kívül. Sok sikert!
10/11 bp1985 válasza:
2# Te pedig látatlanban meg vagy győződve, hogy a saját telefonja az, amit naponta 50x felold, majd "elfelejti" a kódot hirtelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!