Samsung A5 2016 vagy Sony Xperia M5?
Kérdésem az lenne melyik éri meg jobban a kettő közül és miért? Kb mind2 egy árkategória, melyik jobb miben ?:)
Vagy meghallgatok ebben az árkategoriában más mobiltelefont is ! Köszönöm szépen előre is!!
M5 a 3gb RAM miatt.
Egyébként a Xiaomi Redmi Note 3 Pro(32/3gb) jobb vétel.
Mivel nincs széles körű reklámja a Xiaomi-nak, ezért a mobilokhoz laikus emberek nem ismerik annyira, de a hozzáértők szemében abszolút nem noname márka, egy igenis jó minőségű, de mégis olcsó, ár-érték bajnok telefonokat gyártó cégről van szó! Akik nem ismerik, alaptalanul lehurrogják, hogy milyen gagyi, a hosszabb távú személyes használat viszont mást igazol!
Úgyhogy nem rossz, a Galaxy A5 2016-ot például földbe döngöli, főleg hogy a Samsung nem is tud annyit, amennyibe kerül, 40%-ban a márkanevet kell megfizetni!
A Sony viszont ár-érték arányban reális, és szerintem az akksi kapacitását leszámítva a Xiaomi Redmi Note 3 Pro-nál is jobb, iszonyú szuper telefon, amiben MAJDNEM minden szuper tulajdonság egyben van: valódi 8 magos processzorr, 3 GB ram, 128 gigás microSD-bővíthetőség, 21 MP hátlapi kamera (ami ráadásul minőségre is szép képeket csinál!), 13 MP előlapi kamera + autofókusz, vízálló, és a dual sim-es változat is csak pár ezressel drágább!
Én is a napokban nagyon szemezgetek vele, ha most vennék telefont 100K alatt, nálam tuti ez lenne a befutó! M5!
Xiamiaú,red.mi? Stb.Ezeket felejtsd el!Szervízhálózat alkatrész Nuku!!
Sony M5! Én azt venném!!Igaz Samsung-os vagyok,de Sony M5-re váltok ha tehetem.Minden van benne ami kell.Főleg OTG képes,és IP68 védelem.
Xiaomi-nek pont van rendes itthoni szervize.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!