Megéri az Iphone 11 pro az árát? (339 990 ft)
19
Service desk agent vagyok holland nyelven. (IT-is)
Nem telefon szakértő vagyok meg ilyenek.
Én ügyfelek próblémáit oldom meg.
Ez attól függ, hogy személy szerint NEKED megéri-e ennyi pénzt kiadni egy ilyen kaliberű készülékért.
Szóval a mérce a Te anyagi helyzeted elsősorban, nem maga a készülék. És ezt más nem döntheti el helyetted.
19 vagyok, wow, így érthető :)
Nagy előny a nyelv az biztos.
Én 40 évesen 140 nettóig jutottam 20 év MÁV munkaviszony után.
Aztán kirúgtak és felvettek mást a helyemre, mert már túl sokat kerestem :D
Közalkalmazottak, munkaügynél,kormányhivatali dolgozók szintén csak 140korul keresnek.
Több éves tapasztalattal rendelkező rendőr, tűzoltó, mentő túlórákkal pár 10ezer Ft al többet az előző fizeteshez,nagyon max...
Informatikus rendszergazda iskolába amit tudok barátom is 135-140 körül kap.
Jó fizetés ahogy én látom, vagy az igazi szakemberknél vannak pl autószerelő,pár év után saját vállalkozásban,vagy bármi..hegesztő ,villany szerelő, ezek..
Ha nem ez,akkor pedig tényleg vagy 1-2 idegen nyelv folyékony nyelv tudása, és valami IT terület,vagy gazdasági nagy multinál utána, protekcio,kapcsolat mi egyéb.
De csak sima érettségivel valami kis irodai szakmát végezve, 0 nyelv tudással, nagy fizetés zéró. Atlag 140-150re be lehetne lőni kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!