Iphone 11 vagy 11 pro a jobb választás? Megéri többet kiadni érte?
Itt össze van hasonlítva. A pronak jobb a tüdeje, tovább bírja a víz alatt. 😀
Én a sima SEre szavazok, de lehet várd meg a 22.-ét akkor jelenti be Tim Cook csapata az új modelt, és pár forintot fog is csökkeni.
Kijelző tekintetében, szerintem észrevehető a különbség, illetve engem ami leginkább zavar a 11-ben (illetve zavart már az XR-ben is), az a vastagabb káva a kijelző körül.
Ha van lehetőséged valamelyik boltban nézd meg élőben is a készülékeket egymás mellett.
22-én új iPhonre-ra kár számítani. WWDC-n az ősszel érkező szoftvereket szokták bemutatni, illetve most rebesgetnek egy új iMAC-et, valamint hogy bejelentik, hogy átállnak a saját gyártású processzorok használatára a Mac-ekben is.
Pedig bőven van különbség a kettő kijelző között.
Lásd a táblázatban: [link]
De ha számodra nincs szignifikáns különbség a két kijelző között úgy, hogy a két készülék egymás mellett van, akkor nyugodtan megvásárolhatod az iPhone 11-et. Azzal is nagyon sok évig elleszel, hiszen egy remek kis készülék, jó hardverrel és ha az Apple mérnökei aktuálisan nem b*sznak el valamit, akkor jó szoftverrel. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!