Samsung Galaxy A25 az árkategóriájában mennyire számít jó és időtálló készüléknek?
Használhatatlanná nem fog válni, de ha van pár plusz 10-20 ezer forintod, akkor az A35-öt sokkal jobb vételnek tartom. Az A25 azért egy kicsit szándékosan csúnyácskára és kompromisszumosra összeállított telefon, az A35-nél ez jóval kevésbé érződik, ráadásul annak azért a processzora is erősebb, időtállóbb.
De ha nem használod semmilyen extrém dologra, akkor nem igazán látom okát, hogy miért ne működhetne megfelelően mindkettő 2028-ban is. A mobilok fejlődése eléggé megtorpant az utóbbi jó pár évben, a mobilos hardver és szoftveripar is eléggé kiforrta magát.
Hát nemtudom ez mennyire számít exrémnek, de egy játékkal játszok: Raid: Shadow Legends. Ez már a mostani telefonom nagyon nehezen akadozva, szinte mint ha lassított felvétel lenne úgy fut. Hiába csinálok hard resetet akkor sem lesz jobb. Ezen kívül youtube, gps, messenger meg néhány olyan játék ami még a mostani telefonomon is szinte lassulás nélkül fut.
Most egy Redmi 10C-m van ami márciusban lesz 3 éves, de sajnos annyira rossz már hogy már a márciust sem tudom vele megvárni. Illetve néztem én is az A35-öt de azt egyrészt egyhónappal később tudnám megvenni másrészt azon nincs jack csatlakozó.
Hát egy Redmi 10C-nél gyakorlatilag egy darab agyag jobb telefon, nem is értem, hogy hogy árusíthatják ezeket az elektronikai hulladékokat. Ehhez képest az A25 is egy atomvillanás lesz, azonban ahogy nézem ez egy 3D játék, ami biztos elfutna az A25-ön is, de ha a játék a fókusz, akkor arra jóval combosabb telefonokat kéne nézegetni.
Jack csatlakozó már alig van telefonon, lassan kikopik mindenhonnan, meg kell barátkozni a vezeték nélküli fülhallgató gondolatával.
Így fut az általad említett játék A34-en, ami ugye tavalyi készülék és az A25 ennek a processzorát kapta meg:
Nem fő szempont a játék, csak jó ha elfut rajta. A fő szempont az lenne hogy minél tovább tudjam hibák és lassulás nélkül használni. A mostani telefonom pl a lassulás mellett olyan hibákat produkál hogy pl a bekapcsoló gomb akár egyszeri megnyomására is bekapcsolja a zseblámpát. Vagy volt hogy a segélyhívót hívta fel. Pedig átnéztem és minden erre utaló beállítást kikapcsoltam rajta és mégis. Pedig reseteltem is már. Szóval nem egészen megbízható telefon már.
A videót viszont köszönöm. Hasznos volt. Egyébként csak hogy át tudjam adni, a videón ha megnézed a játékot mikor egyszeres sebességre van állítva, na nálam majdnem olyan gyorsan fut kétszeres sebességen. Nem akadozik, hanem mint ha lassított felvételt néznék.
Hát ennél lényegesen jobbat ennyi pénzért nem fogsz kapni. Vannak más alternatívák is, van ami ebben kicsit jobb, abban kicsit roszabb, de nagy különbségek nincsenek.
De ha még akarsz rajta tipródni, akkor megfontolandó az Xiaomi Redmi Note 13 5G (fontos, hogy az 5G verzió, a 4G-s gyengébb) esetleg ennek a nemrég megjelent utódja a Xiaomi Redmi Note 14 vagy a Honor 200 Lite 5G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!