Motorola Moto G10 64GB okostelefon mennyire számít erősnek és időtállónak?
Kb hány évet fog kibírni mielőtt elkezdene lassulni?
Előző telefonom egy Alcatel 1S 3/32GB volt de azzal még egy évet sem tudtam kibírni. Vissza kellett küldenem a szervízbe mert szinte használhatatlan volt annyira fagyott. Pl a kamerát is volt hogy 10 másodperc volt mire betöltötte. Pedig karbantartottam és sosem hagytam hogy a felesleges dolgok a háttérben fussanak. Amit éppen nem használtam szinte mindig bezártam. És ha nem is, 1GB fölé sosem ment a ram kihasználtsága.
Aztán most visszaküldtem a szervízbe a lassúsága miatt és vettem egy másik készüléket amit a fő kérdésben említettem. Sajnos amit szerettem volna Xiaomi Redmi 9T nem volt, de az eladó szerint szinte ugyan az a két készülék tudásilag. Ti mit gondoltok, jó vagy rossz választás volt a Motorola?
Csak az iPhone az időtálló mobil.
Ezért kell iPhone-t venni.
Egyáltalán nem számít erősnek sem ez, sem bármelyik „okos” telefon. A Siemens Taurus az igen, az erős:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!