Ha egy nulla perces, megőrzött, "régi, de vadiúj" okostelefont ma bekapcsolunk, használható lenne?
Nekem a 2009-es 3GS-em van meg, tökéletesen működik és még csak nem is lassú.
Ezeknek a készülékeknek a szoftveres támogatottság a fő gondjuk inkább.
A legtöbb újabb appnak iOS10 kell minimum, vagy még újabb.
Az első iPhonera meg a 3.1.3 a legújabb iOS... :D
A 4S-en is sok app nem menne, mert a 9.3.6 a legújabb iOS ami rámegy. Messengernek, meg hasonló appokat újabb kell már.
Nekem itt van a kedvencem, ETEN X600, 2009-es, WinMo 6.1 van rajta.
Előhúzom, akkut beleteszem, minden további nélkül működik.
Türelem azért kell hozzá, de simán használható.
Minden további nélkül navigál (az össz. 64MB RAMból van 22MB(!) szabad) egy szük IGO telepítéssel MO. térképpel, akadás nélkül visz.
És hamarabb (ca.40sec) talál holdakat AGPS nélkül mint a maiak.
Telefon, SMS, böngésző megy..
És hamarabb (ca.40sec) talál holdakat AGPS nélkül mint a maiak.
Hát neharagudj de egy msi készülék kb 5 sec alatt megtalálja a jelet.elindítod a google maps-ot,ráböksz egy random helyre majd útvonalterv,kiválasztod a jelenlegi pozíciót indulási pontnak, kéri hogy kapcsold be a helymeghatározást-na innentől max 5 sec és tudja hogy hol vagy.xiaomi teló,nem csúcskészülék.
9-nek..
Még a 40sec. se kudarc, de mint említettem, ezt mindenféle rásegítés nélkül is megteszi.
Rásegítés: folyamatos helyzetmeghatározás és cellainformációk alapján adatátadás a GPS helymeghatározónak.
Amit említettem, SIM kártya nélkül is megteszi...
(Persze, de miért ne lehetne benne...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!