Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android! Ha behelyezek a...

Android! Ha behelyezek a telefonba egy SD kártyát, hogy tudom az alkalmazásokat átteni rá?

Figyelt kérdés
Mert folyton azt jelzi, hogy megtelt a tárhely de ha az alkalmazás kezelő én megnyitom nem lehet arra nyomni h helyezze a memória kartyára, pedig azon csomó szabad hely van. Mi a teendő?
2021. jan. 1. 02:01
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
SD kártyára nem lehet alkalmazást tenni
2021. jan. 1. 02:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Oh :/ a messengert úgy jelzi h azon van emiatt gondoltam. Akkor milyen megoldás van arra hogy ne jelezze folyton hogy megtelt a tárhely?
2021. jan. 1. 02:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A szokásos: töröld ami nem kell, képeket, videókat, zenéket rakd át sd-kártyára, a legtöbb márkának van saját "takarító" appja is, ami törli a szükségtelen fájlokat, azt is használd.
2021. jan. 1. 02:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen ezt csináltam de nem saját telorol van szó, én almás vagyok. Szóval hiába vett bele, akkor ez létező probléma marad. Köszi a választ
2021. jan. 1. 03:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A személyes dolgokat, mint képek, zenék, videók, letöltött dokumentumok, stb át kell helyezni az SD-kártyára, így a belső tárhelyen több hely marad az alkalmazásoknak

(Esetleg a kamerát beállítani, hogy alapból a kártyára mentsen)

2021. jan. 1. 03:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!