Iphone vagy android?
Figyelt kérdés
Melyiket vegyem? Pénz nem számít2020. dec. 24. 10:07
11/13 anonim válasza:
iPhone -t vettem,pontosabban egy sima 12-est és nagyon jó!
12/13 anonim válasza:
én azt szoktam csinálni, hogy váltogatom őket. Hol iphone, hol android. Igazából szerintem nincs már nagy különbség a kettő között, ha a csúcstelókat nézzük, de az tény, hogy az androidos csúcsokat 2 évre tervezik. Utána is ugyan olyan jól használhatóak, de kezdenek már kicsit szaggatni stb :)
iOS is megtud fagyni azért, nem akarok valótlant állítani. Némely app szarabbul van megírva rá, mint androidra.
Most úgy döntöttem, hogy iphone lett. Droidosokból nem volt semmi, ami megfogott volna. Vagy drágábban, mint egy iphone :D
13/13 anonim válasza:
Ha nem tudsz dönteni és a pénz nem számít, akkor nincsenek különleges igényeid. Jó lesz neked a legújabb iPhone.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!