Az IOS tudja ugyanazt, mint az Android? 2 sim kezelése egy tenelfonról.
Sziasztok!
2 telefonom van, 2 külön telefonban. Az egyik a saját (Iphone), a másik pedig a céges (android). Az iphoneom nem dual sim-es.
Tudom, hogy az androidban van arra lehetôség, hogy egy másik android telefon kezelheti a sim kártyát és akár még hívást is kezdeményezhet arról a telefonszámról ha meg van osztva.
Azon gondolkoztam, hogy a céges sim-et beleteszem a régi iphoneomba. Vajon azon amit most használok és van benne saját kártyám, tudnám-e kezelni a másikat? Akár még hívást is kezdeményezni?
Nem szeretném a sajátomba beletenni a céges számomat, mert akkor nem tudnám használni a sajátomat.
Valaki próbálkozott már hasonlóval?
Nagyon köszi a válaszokat.
"tudnám-e kezelni a másikat? Akár még hívást is kezdeményezni?"
Ez így nem lehetséges.
pontosan milyen iPhoneokról van szó?
"Tudom, hogy az androidban van arra lehetôség, hogy egy másik android telefon kezelheti a sim kártyát és akár még hívást is kezdeményezhet arról a telefonszámról ha meg van osztva"
Te most a multisimről beszélsz, ez egy mobilszolgálaltás, nem az android tulajdonséága.
Az ájfón meg (ha nem régi és Telekom a szogáltató) akkor kezeli az e-simet és egy fizikai simmel dualsimessé válik.
Az android beállítások—> hívás és üzenet más eszközön
Azt írja hogy... “Az ehhez a tartozó telefonszám használata a hívások indításához és fogadásához, valamint üzenetek küldéséhez és fogadásához a samsung accountjába bejelentkezett más Galaxy eszközökön.”
"hívás és üzenet más eszközön"
Gondoltam, hogy erről lesz szó.
Van ilyen, de csak iPhone és másik készülék között mködik, tehát iPad, iPod vagy Mac-el.
Szerintem másik iPhone-al nem működik. de próbáld ki.
"Ugyanezt szeretném, csak iphone és iphone között."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!