Iphone vagy android?
Szia!
Most kaptunk iphonet nagyon nehéz kezelni, és nekünk most redmi 7-es van, szerintem ne nagyon költs rá annyi pénz. Nagyon nagyon ajánlom a xiaomikat, nagyon gyors, és az akkumulátora tökéletes, nekem normál használaton(youtube, facebook, chrome) 5 napig bírja 1 töltéssel. Az iPhone nem bírt ki 4 órát, de ez az én véleményem, én nagyon nem ragaszkodnék az iphonehoz
Rajtam kívül mindenkinek iPhone van a családban, én vagyok egyedül Android-párti. Mikor megnyomogattam anyuét, nekem nem jött be az iOS, úgy találtam vélni, hogy nem minden művelet annyira egyszerű és közvetlen, mint Androidon, értesítési sávot se találtam, sok művelet Androidon viszont pikk-pakk megvan pillanatok alatt, legalábbis nekem! És az akksi se csak papíron kicsi, tényleg r#hadt gyorsan merül! Szerintem az Apple egyetlen ütőkártyája a legújabb A14 Bionic processzor gyorsasága, főleg az 5 nm-es lapkák miatt!
Az Androidnál nem ütközöl korlátokba, mert a rendszer nem tilt le semmit, minden művelet a Te utasításaid szerint történik, hardveresen pedig sokkal többet kapsz a pénzedért!
Én mindenképp valamilyen Androidosat ajánlok, de hogy biztos légy a dologban, menj be egy nagyobb áruházba (például Media Markt), és ott ki tudod próbálni mindegyiket, aztán eldöntöd, hogy Neked melyik jön be jobban!
Nekem meg 12 éve ios. Mikor jönnek az androidosok, hogy megtelt a tárhely töröljek valamit. Aztán ki akarok törölni valamit, jön egy hibaüzenet, ha törlöm a fáljt veszélyeztetem a rendszer stabilitását meg ilyenek. Mi ez? Meg az alkalmazás váratlanul leállt, nem válaszol. Na, ilyenekkel 12 év alatt nem találkoztam ios rendszernél. Hogy kinek mi az egyszerű kezelhetőség, iphone-on 1 vagy semennyi navi gomb van, addig Androidon 3. Valakinek ez jön be, de másnak a másik rendszer, attól nem sz@r. Az aksi idő az új SE-nél a legrosszabb. Pár napja használok Mini-t, van, hogy 2 naponta töltöm, nem nyomkodom egész nap, és ez nem reggeltől estig, hanem 48 órára értem, minden bekapcsolva GPS, Bt, Wifi, 4G, 5G-t kivéve+ éjszaka rep. mód.
Ha a pénz nem számít, akkor nézd meg NEKED melyik áll kézre jobban, iphone 12 széria közül vagy android vonalon valami flagship-et. Utána talán már el tudod dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!