Telefonváltáson gondolkozok pár napja.?!
Figyelt kérdés
Főleg azért mert nagyon gyenge az akkumulátor ugy hogy cserélve is volt (iphone 6s). Borzasztó egyszerűen és meghal sokszor. Az új telefon egy motorola g8 power lenne és azt szeretném kérdezni akinek esetleg ilyene van annak mi a véleménye róla, megvan-e vele elégedve? Nyilvan nem igazán játékokra használnám hanem social mediara meg ilyesmi bla bla bla. Köszönöm szépen, remélem tudtok segíteni! :).2020. dec. 20. 15:07
1/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül motorola lenne a legjobb, lehetne Xiaomi is.
2/4 anonim válasza:
Arra az iPhone is jó, ezért nem kell másik telót venni.
3/4 anonim válasza:
az aksija jo a G8nak, de egy ido utan az is belassul. A sok bongeszes kozben osszeszedett "szemet" miatt.
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves első! Igen Xiaomit is néztem egyik haverom azt ajánlotta de nemtudom az 5000mAh aksi meggyöző
Kedves második! Persze, jó lenne rá. Eddig is ezekre használtam de már ha használom pl fél órát akkor 30% minuszba vagyok, és egy kisebb kidegtől is elkezd laggolni és kikapcsolni.
Kedves harmadik! Persze nyilván, mint szerintem minden másnak igazából. De főleg ezért venném meg, illetve mert ár érték arányba is jó szerintem.
2020. dec. 20. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!