Telefonváltáskor hogy lehet az, hogy egy biztonsági mentés visszaállításánál van olyan játék, aminek az eredményeit nem hozza át?
A telefon Galaxy A70, erről 2 hete készült a smart switch-el egy biztonsági mentés SD kártyára, és a Google fiókban is történt szinkronizálás, a telefon szervízben volt, addig egy régebbi készüléken használtam az appokat ugyanúgy, minden rendben ment.
2 hét múlva a a telefonra visszaállítottam mindent, de valahogy a Bricks and Balls játék újrakezdett mindent, első pályától, 469 pályát nem szívesen játszok végig megint. Oké, nem egy nagy ügy, de volt már ilyen többször és sosem volt gond, az elért eredmények mindig visszajöttek, de most nem. Mi lehet a gond?
Amúgy a régi telefonon megvannak az eredmények és ugyanúgy lehet tovább játszani.
a brick and balls elmehet a redvás k. a. ba. nekem sem mentette el az állást.
szerintem a program a hibás nem a mentés-visszaállítás közben volt hiba.
Próbáljátok meg eszt is. Amennyiben Play játékok támogatás van. A Google fiók szinkron nem ment játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!