Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonváltáskor hogy lehet...

Ypszilon1980 kérdése:

Telefonváltáskor hogy lehet az, hogy egy biztonsági mentés visszaállításánál van olyan játék, aminek az eredményeit nem hozza át?

Figyelt kérdés

A telefon Galaxy A70, erről 2 hete készült a smart switch-el egy biztonsági mentés SD kártyára, és a Google fiókban is történt szinkronizálás, a telefon szervízben volt, addig egy régebbi készüléken használtam az appokat ugyanúgy, minden rendben ment.

2 hét múlva a a telefonra visszaállítottam mindent, de valahogy a Bricks and Balls játék újrakezdett mindent, első pályától, 469 pályát nem szívesen játszok végig megint. Oké, nem egy nagy ügy, de volt már ilyen többször és sosem volt gond, az elért eredmények mindig visszajöttek, de most nem. Mi lehet a gond?

Amúgy a régi telefonon megvannak az eredmények és ugyanúgy lehet tovább játszani.

2019. nov. 23. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

a brick and balls elmehet a redvás k. a. ba. nekem sem mentette el az állást.

szerintem a program a hibás nem a mentés-visszaállítás közben volt hiba.

2019. nov. 24. 00:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek,már annyi mindent megpróbáltam.Ez van,így jártam.Azért köszi a választ!
2019. nov. 24. 01:54
 3/4 RicsiRiccs válasza:

Próbáljátok meg eszt is. Amennyiben Play játékok támogatás van. A Google fiók szinkron nem ment játékokat.

[link]

2020. jan. 15. 09:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,ezt már olvastam,de nem segített,a play játékokat is használja amúgy a játék. Eddig áthozta az eredményeket mindig,nem volt gond csak most. A játékban amúgy más a játékos azonosító,viszont azt sehogy nem lehet módosítani.
2020. jan. 16. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!