Megérhet használtan egy huawei p30 lite 55EFt-ot?
Boltban ujonnan 70 alatt valamivel lehet kapni. Garival, dobozzal, hasznalatlanul.
Te megvenned?
2/
Nem
5/
De pl van,hogy új aksit is rakhatnak egy használt telefonba.
Adásvételit lehet írni. Amikor én vettem használt mobilt, számítógépet, ezekről is írtunk.
Az iPhoneok amúgy sem a nagy üzemidejükről híresek, ezen nem kell csodálkozni. (Bár, egy napot azért ki kellene bírnia)
Egyébként ha van rá + pénzed, tényleg megérné P30-at venni. Ha nincs, nem rossz a P30 lite.
Én is használtan vettem tavaly a P20 Pro-m, akkor még 80e ft volt. Azóta csak egy akksicserén esett át még augusztus elején, mert felfújódott.
Amire figyelj, hogy minden fiók ki legyen jelentkeztetve, minden adat le legyen pucolva, és ha garanciás, akkor kérd el a szériaszámot az eladótól, és kérdezd meg a Huawei ügyfélszolgálatánál, hogy magyarországi piacra szánt-e a készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!