Mit tehetek, ha használtan vásároltam az új árának a feléért egy (szemre kifogástalan) mobilt a "jófogáson", de nem működik?
Csak utólag tudok okoskodni: legközelebb személyes átvétel és próba.
Azért én bevinném szervizbe, hogy nézzék meg, annyit megér. Talán gazdaságosan orvosolható a hibája, pl egy rossz akku kis tételnek minősül.
Esetleg emailes kommunikaciod volt ill printscreenelted az aprohirdetest es oda azt irta, hogy működik akkor irj neki, hogy nem működik. Ill akkor a rendőrseget is megprobalhatod de ha csak tudod bizonyitani, hogy az volt irva, hogy működik.
1x ugyanigy jartam felhivtam az eladót es mondtam neki, hogy ha nem adja vissza a penzt akkor feladom a rendőrsegre pedig semmi bizonytekom nem volt meg kb annyit foglalkoztak volna vele, hogy semenyit. Sikeres voltam, vissza adta a penzt en meg a mobilt neki.
Akkor lehet, hogy ez ugyanaz a mobil:-))
Kérdezőnek, milyen telefonról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!