Megéri használtan iphone 8at vagy 8plus-t venni?
Figyelt kérdés
Jó állapotban van, telefonosboltból venném nem magánszemélytől. Megéri szerintetek vagy gyűjtsek még és vegyek újat?2020. nov. 25. 13:43
1/5 anonim válasza:
Nem éri meg hidd el. Már az új 8at sem éri meg nagyon megvenni de egy kicsivel talán jobban járhatsz azzal. Használt telefont én soha nem vennék!
3/5 anonim válasza:
Telefonos bolt kb 20-30 ezerrel olcsóbban szerezte be mint te, tapasztalatból mondom, hogy ha olcsón akarsz akkor már magán személyektől, akiknek van papírja is a telefonról. Én még gyűjtenék a helyedben.
4/5 A kérdező kommentje:
A 8 használtan 95 000 a plus pedig 115000. Az előző telefonom is innen volt használtan és nagyon meg voltam elégedve vele.
2020. nov. 25. 17:03
5/5 Morzsi007 válasza:
95000Ft sok érte, bármennyire jó állapotú. Inkább magánemberről vegyél, én pl 70K körül gondoltam, hogy meghirdetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!