Nekem nincs mobilom, és remekül érzem magam így is. Csak abból van elegem, hogy már lassan mindenki hülyének néz emiatt. Szerintetek is nagyon elmaradott vagyok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 15:31
11/11 A kérdező kommentje:
"Szerintem azért egy 4000 forintos telóra be lehet nevezni egy feltöltőkártyás csomaggal."
Nem azért nincs mert nem tudnék fenntartani egy készüléket.
"Engem eléggé bosszant ha pl egy barátomnak épp nincs, mert elveszett stb. és ezért csak akkor tudom elérni amikor épp otthon van. Már az is zavar kicsit hogy nem tudom ki veszi fel és kérni kell az illetőt."
Ez már függőség, nem? :) Persze ismerem ezt, csak éppen a másik oldalról. Engem is rengetegszer piszkálnak, hogy miért nem veszek.
"Ha máskor nem, akkor vészhelyzetekben tényleg nagyon jól jöhet."
Ez igaz. De szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben.
2010. aug. 13. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!