Nekem nincs mobilom, és remekül érzem magam így is. Csak abból van elegem, hogy már lassan mindenki hülyének néz emiatt. Szerintetek is nagyon elmaradott vagyok?
nem vagy elmaradott de szerintem is jól jönne egy telefon sok mindenre jó.
vannak egész olcsók is amit könnyű kezelni.
Szerintem azért egy 4000 forintos telóra be lehet nevezni egy feltöltőkártyás csomaggal. Én már kicsit nehezen tudnám elképzelni nélküle az életem, nincs is vonalas telefonom.
Engem eléggé bosszant ha pl egy barátomnak épp nincs, mert elveszett stb. és ezért csak akkor tudom elérni amikor épp otthon van. Már az is zavar kicsit hogy nem tudom ki veszi fel és kérni kell az illetőt. Ha máskor nem, akkor vészhelyzetekben tényleg nagyon jól jöhet. Persze, ha tényleg nincs rá szükséged akkor felesleges rá pént kidobni, ezt csak te tudhatod.
Most elköltheted azt a pénztárca amit eddig nem költöttél telóra.
Iphone 4 gps megmondja merre meny
kamera elöl hátúl jó minőségű pont mint a kijelző.
Időt sporól berlin fahrinfoba beiron honnan hova és már mondja is , hogy honnan hova mikor és mivel mennyél el.
És pénzt is (Az idő pénz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!