Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Eltűnt az office a gépemről?...

Eltűnt az office a gépemről? (Kissé hülyének érzem magam)

Figyelt kérdés
Most jöttem haza egy hetes nyaralásról, és munkához láttam volna, de valamilyen oknál fogva eltűnt a gépemről nem csak hogy a powerpoint, de a word is, sőt az egész microsoft office. A iratok megmaradtak fájlként, de nem tudom megnyitni őket. Valami tanács? Nagyon fontos lenne.
2011. júl. 2. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Válasszuk kétfelé:

Amikor meg akarod nyitni a dokumentumod akkor mi történik?

Illetve a Start menü Minden program Misrosoft Office bejegyzésed van-e, onnan elindulnak e a hiányzó alkalmazásaid?

2011. júl. 2. 20:59
 2/6 anonim válasza:
A szokásos kérdés milyen oprendszer? Ha jól értem Microsoft Office -ról van szó, a megvan még a C:\Program Files\Microsoft Office\ könyvtár?
2011. júl. 2. 21:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Elsőnek: Hát, a minden program közül eltűnt, természetesen ott néztem meg szinte először.

Másodiknak: Maga a mappa még megvan, viszont nem igazán használható dolgok vannak benne (Ducoment Themes 12, MEDIA, Office12, Stationery, Templates)

És windows xp-t használok.

Most így belegondolva, lehet hogy magam alatt vágom a fát a kijelentésemmel, de köze lehet ahhoz hogy reggel letöltöttem a firefox új frissítését? Tudom hogy hülyén hangzik, máskor nincsenek ilyen nemű problémáim.

2011. júl. 2. 21:38
 4/6 A kérdező kommentje:
És még azt hozzátenném, hogy letöltöttem egy ideiglenes verziót. (Pedig utálom az effajta megoldást -.-) Szóval ha esetleg nem tudnám rendbe hozni, akkor egy jó linket is elfogadnék, amivel esetleg újra telepíthetném a teljes verziót. Előre is köszönök minden segítséget :)
2011. júl. 2. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:

a rendszervisszaállítást próbáltad már? néha jól jön :)

programok - kellékek - rendszereszközök

2011. júl. 2. 21:41
 6/6 A kérdező kommentje:

jól hangzik, de mi is történik pontosan ha elindítom? :D

És mellesleg ajánlások miatt megkerestem egy "LibreOffice" nevezetű programot, ami eléggé tetszetős :D

2011. júl. 2. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!