A teljes kijelzős telefonok közül melyek az öt inch-esnél kisebb (esetleg jóval kisebb) kijelzővel rendelkezők? Semmi szükségem a ma elterjedt gigantomán méretekre.
Ha Te MINDIG MINDENHOL fotózni szeretnél, akkor meg végkép nem értem, hogy hogyan érheted be egy telefonnal...
A fényképezőgépet nyakba akaszthatod, illetve beteheted egy kistáskába.
Nincs kisebb telefon mint a 12 mini.
Ami van és kisebb, az már sokéves.0
Igen, vidd magaddal az objektívparkodat és a nagy méretű gépet a nyakadba akasztva kerékpározás, futás, egy random séta, vagy egy akár egy találka során. De MINDIG!
Egy mobiltelefon hatalmas előnye, hogy elfér akárhol.
"Nincs kisebb telefon mint a 12 mini."
Remek... Kisebbre lett volna szükségem.
Hát veszel egy 532 grammos Canon EOS 800D DSLRt és mellé egy Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM objektívet, ami 375 gramm.
Ez így együtt még mindig nincs egy kg.
Nem tudom, de én mindenhová tudnám magammal vinni, tudnék normális fotókat lőni és még spórolnék egy tízezrest is a 12 minihez képest...
De Te tudod. Nem akarlak győzködni.
Egyébként nekem iPhone SE 2020 telefonom van, amit főleg telefonáláshoz vettem, nem fényképezek vele mert nincs olyan telefon ami kielégíti az igényeimet e téren... Viszont ennek a mérete kb. ugyanakkora mint a 12 mininek. Sőt, a képernyő gyakorlatilag ugyanakkora.
Viszont a 12 kávája kisebb, így maga a telefon is kisebb, még ennél is, körülbelül 1.5 centivel.
Csak azért írom ezt, mert én is a kompaktsága miatt vettem ezt, meg a relatíve alacsony ára miatt, és ez is befér a zsebembe, nem hogy a 12 mini... Szerintem ha kijelző kisebb lenne, még ennél is, akkor az már rontaná az internetezési élményt, nagyban... Valamennyire, valakinek már most is rontja. Nekem nem.
Szóval említettem, hogy nekem egyik telefon fényképezőgépe sem elégíti ki az igényeimet, de azért a SE 2020 12 megapixeles kamerája abszolút jobb mint a Samsung Galaxy A71 64 megapixeles főkamerája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!