IPhone 11 még mindig jó telefonnak számít?
Mivel most lelassult az Iphoneok terén az innoválás és ténylegesen csak pici inkrementális tendenciát mutató változás történt a 12-es megjelenésével, amit a felhasználó észre sem venne...
... Jó lesz még az elkövetkezendő években.
Az hogy kinézetre elavult lesze-e nem tudom, de a védő üveg (ami bármikor kicserélhetek) töredezettsége miatt az én Iphone 11 Pro-m már most úgy nézki mintha minimum 5 éves lenne.
"védő üveg" szerinted mi?
Szándékosan nem védó fóliát írtam, mert üveget rakattam rá, amivalamilyen spekcó gumis szélű, így ahogy elkezd töredezni az egész képernyőn nem megy végig a törés, csak a szélén esik le egy kisebb üveg szilánk.
Kb 8-10 ezer egy ilyen. Pár hónap mulva megint felrakok egyet és úgy fog kinézni mint újonan.
Bocs, még kómás votlam reggel :D
De az hogy jön ide, hogy karcolódik az üveg amit vettél rá?
Úgy hogy kinézetre már most is úgy nézki a telefonom mintha 5 éves lenne a sok karc és apróbb törések miatt a védő üvegen, ezért nem nagyon aggódok hogy elavult lesz a design.
(inkább amiatt hogy megunom)
Igazából a komment lényege nem ez lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!