Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5S telefont megéri...

IPhone 5S telefont megéri venni használtan most? Meddig számít majd még jó telefonnak?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, méretre, külsőre stb. Használtan vennék egyet, megéri? Kb 45-60 közt mozog az ára, ahogy láttam. Nem fog most már lassan elavulni? Legalább 2 évig szeretném, hogy gyors legyen. Egyébként a Huawei P9 Lite-val szemezek még, csak az meg túl nagy telefon méretre :(

2016. dec. 29. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem sima P9 van, ezért az árért a legjobb telefon, amit valaha csináltak. Szerintem az 5s már most lassú lenne, hacsak nem olyan programokat akarsz rajta futtatni, ami elmegy kenyérpirítón is. :D Még megvan az 5c-m, és csak nyekereg a Huaweihez képest. :D Tudom, nem ugyan az a kettő, de az S sem annyival jobb.
2016. dec. 29. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:

2 év necces. Az is számít, hogy kb milyen programokat akarsz rajta használni. Ha csak alapokat, akkor simán. De ha játszol rajta izmosabb játékokkal, akkor már megfontolandó.

Próbáld ki, max ha nagyon nem jön be eladod pár hónapon belül, szinte 0 bukóval.

2016. dec. 29. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Most még nem rossz, de két évre már lehet nem terveznék vele. Mondjuk a P9 Lite sem hiszem hogy jobb lesz 2 év múlva, a 2GB RAM-jával, ami már most sem olyan sok android alá.
2016. dec. 30. 00:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Rossz vétel
2016. dec. 30. 13:05
 5/7 TappancsMancs ***** válasza:
0%

Ez már most elavult, 30e-ért erősebbeket kapni. Ha megnézed a teljesítményét (iPhone / Huawei):

Processzormagok száma nem mindegy hogy 2-mag x 1.3 GHz,

vagy 8-mag x 2 GHz.

RAM 1 GB vagy 2 GB.

Memória bővíthető Nem vagy Igen.

Akkumulátor kapacitás 1570 mAh (nyúzottan) vagy új 3000 mAh.

és stb stb ... ja és nincs garid sem.

[link]

Lásd egy mostani hszet is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

2016. dec. 30. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

# 5

Na te meg inkább maradj csendben, ha specifikációkat hasonlítgatsz össze két teljesen más telefonnál...

Almát a körtével.

2016. dec. 30. 18:45
 7/7 meszike91 ***** válasza:
5. Te nagyon nem értesz a processzorokhoz. Ez nem is baj, de legalább ne próbálj szakérteni!
2016. dec. 30. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!