IPhone 11 még mindig jó telefonnak számít?
Figyelt kérdés
1-2 évig használható lesz még szerintetek?2020. dec. 12. 11:16
11/27 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm még mindig IPhone 3c-t használ
12/27 A kérdező kommentje:
hogy mit?
2020. dec. 12. 13:02
14/27 A kérdező kommentje:
3g vagy 5c?
2020. dec. 12. 13:30
15/27 anonim válasza:
Ja, bocs. Rosszúl tudtam. Iphone 3g
16/27 anonim válasza:
Papíron jó lehet még elég sokáig az iphone, sokkal jobb befektetés, mint egy android, amit 2 évente cserélni kell. Nekem is működik még az iphone 3-mam is, de nagyon lassú és semmi újabb programot nem tudok megnyitni rajta, max telefonálni lehet vele :D
17/27 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a véleményem, telefonálni smsezni biztos jó még sokáig, de szerintem reális 3 év. + én megunom a telefonjaimat 2 év után :D
2020. dec. 12. 13:47
18/27 anonim válasza:
Míg az android 2-3 évig kap OS-t, addig az iPhone 5 èv után is kaphat...a 2016-os android már nem is támogatott, tehát azokra nem is nagyon fejlesztenek már...ez is különbség az alma meg a droid között
19/27 anonim válasza:
Van ismerősöm, aki még iPhone 6S-t használ, ami 2015-ös, és nem lassú... Na, most akkor képzeld el, kibír 5 évet.
20/27 anonim válasza:
1 éve jelent meg
miért ne lenne jó xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!