Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csinálja ezt az okostele...

Miért csinálja ezt az okostelefon akkumulátortöltéskor? Az előbb 24%-ot mutatott, töltőre raktam és elkezdett csökkenni a jelzett szám.

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kukaérett a telefon, de még szeretnék leszedni pár fontosabb dolgot, mielőtt végleg megválok ettől a telótól.

Illetve, ha normálisan töltődne, akkor nem dobnám ki.

Amúgy sokat rosszalkodott, már attól a pillanattól kezdve, hogy még lett véve, de egyéb dolgokra tudtam használni.

2020. dec. 7. 09:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az lehet végül is, hogy piszok. Maga a kábel már több éves, a telefon is, de mivel már maga a telefon - ahogy felül írtam - a kezdettől fogva hibás volt, így nem fogunk még egy új kábelt venni.

A saját kábelével eleve gond volt, vettünk új töltőt és kábelt hozzá, de az sem lett jó, aztán találtunk egyet, amivel eddig gond nélkül működött, de most történt valami.

Lehet, hogy tényleg koszos valahol a csatlakozás.

2020. dec. 8. 17:38
 12/12 A kérdező kommentje:

A hozzászólásod alapján találtam egy egész jó írást a témáról:

[link]

Így már én is jobban értem a dolgot - mivel amúgy totál nem értek a telefonokhoz.

2020. dec. 8. 17:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!