Lehet váltani ilyen esetben dijcsomagot?
2 év hűséggel olyan előfizetésem van, hogy korlátlan hálózaton belüli beszélgetés+korlátlan internet, telekomnal.
Maga a telefon ki van fizetve.
Csak új SIM kártyát vettem, és ahhoz ezt az előfizetést kertem.
De nincs értelme ilyen dijcsomagban lennem, ezért szeretném lemondani vagy ha van rá lehetőség akkor váltani. Mondjuk havi 4gb internet 1900ft ért elég is lenne.
Van lehetőség váltani???
Miért nem kérdezed meg a Telekomot? :D
Úgyis leghamarabb csak holnap fogod tudni intézni.
Ha a díjcsomagra van hűséged, akkor olcsóbb csomagba nem válthatsz. Vagyis igen, ha a szerződésben foglaltakat kifizeted.
Drágább csomagba viszont bármikor válthatsz
A telefon nem játszik a történetben, mindegy, hogy ki van-e fizetve, vagy részletes.
Ha a telefon ki van fizetve és csak hűség hosszabbítás volt, akkor mindegy milyen díjcsomag.
Akkor is lehet lefelé váltani, ha a díjcsomagra szerződtél, csak akkor az esetleges kedvezményeket felszámolják.
Megint azt pontoztátok le aki jót mondott...
kirúgtak, itthon ülök a korlátlan mobilnetemmel és még van vezetékes is, ezért szerettem volna lemondnai, de nem lehet anélkül, hogy a közbért ne fizetném meg.
A telefonnak semmi köze az előfizetéshez, még csak nem is a telekomnál vettem.
de a legegyszrűbb kérdező ha felhívod az ügyfélszolgálatot, vagy a chat-et választod.
és akkor konkrétan a te egyéni szerződéseddel kapcsolatban fogják megmondani mi a helyzet és fillérre mennyit kellene fizetni a díjcsomagváltásért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!