T-home-nál lehet díjcsomagot váltani a hűségnyilatkozat lejárta előtt?
Amennyiben rendelkezel céges papírokkal és igazolni tudod hogy jogosult vagy rá szerinntem nagy akadálya nincsen!
DE ha nem fontos a mostani vezetékes telószámod ( ha van) akkor az a legegyeszürübb hogy amennyiben Teló eseten nem a HOPPÁ_ba vagy mert onnannt nincs kiút(!) akkor
Netnél, tv-nél, és telefonnál naygobb csomagra váltani vállalni rá hűséget újból és miután aktiválták betelefonálni hogy lemondod párszáz forintból emgvan én is így csináltam és miután kikötik azt rendelsz amit akarsz ha tőlük üzletit akor azt ez már csa k részletkérdés.
Van mégegy: kötbér ami elég sok!
DE a 2. verzió a váltásos megszűntetést csak akkor csináld ha már 1 évnél régebben lett bekötve/aktiválva az (első) csomagod. Lemondani sem muszáj úgy is emgtudod a 2. módszerrel hogy betelefonálsz és azt mondod a hűséget szüntesék meg párszáz forintból megvan (DE ne emlitsd mit tervezel, ha kérdik semmi közük hozzá)utána már mive hűség ne köt szabadon léphetsz!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!