Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Köt a hűségnyilatkozat, de...

Köt a hűségnyilatkozat, de azért lehetséges?

Figyelt kérdés

T-Mobile előfizető vagyok,a számláim érthetetlen okokból 6-10 ezer forintok,holott az ingyenes család-barát díjcsomag mellett,(ami 1 emberrel van)mással havi szinten olyan 30-40 percet beszélek.Sms-t talán 1-2 db-ot ha elküldök.És net abszolút nincs a csomagban.

Az alapdíjcsomagom (ami állítólag 100%-ban lebeszélhető) + a családbaráttal 3500 ft.Értelmes választ nem kapok tőlük miért ugrik ekkorára a havi forgalom.

Mobil flottás szeretnék lenni,de jövőre jár le a hűségnyilatkozatom.

Ez akadály lenne,hogy átlépjek?

Mivel már ott tartok,hogy nem tudom fizetni a jelenlegi számláim :(

Ha valaki volt már ilyen cipőben,kérem adjon tanácsot.Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

2014. júl. 2. 06:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. júl. 2. 07:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a velős,lényegre törő választ :) akkor válthatok nyugodtan?
2014. júl. 2. 07:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Részletes számlát nem kértél még? Abból okosabb lehetnél.
2014. júl. 2. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:

1. kérdés amit tegyél fel magadnak akrsz e te egyáltalán ezeknél maradni?

2. feltöltős nem jbb?

DE A KÉRDÉSRE TÉRVE: kijátszható ha nagyobbra váltasz újabb 2 év és miután aktiválódik párszáz forintból meglehet szűntezni a hűséget és akkor léphetsz ahova akarsz! Legalábbis a T-home-nál így van én így szabadultam meg a T-től tv-ből és netből :D

Valószínűleg ez bejön!

Remélem tudtam segíteni!

2014. júl. 15. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!