Köt a hűségnyilatkozat, de azért lehetséges?
T-Mobile előfizető vagyok,a számláim érthetetlen okokból 6-10 ezer forintok,holott az ingyenes család-barát díjcsomag mellett,(ami 1 emberrel van)mással havi szinten olyan 30-40 percet beszélek.Sms-t talán 1-2 db-ot ha elküldök.És net abszolút nincs a csomagban.
Az alapdíjcsomagom (ami állítólag 100%-ban lebeszélhető) + a családbaráttal 3500 ft.Értelmes választ nem kapok tőlük miért ugrik ekkorára a havi forgalom.
Mobil flottás szeretnék lenni,de jövőre jár le a hűségnyilatkozatom.
Ez akadály lenne,hogy átlépjek?
Mivel már ott tartok,hogy nem tudom fizetni a jelenlegi számláim :(
Ha valaki volt már ilyen cipőben,kérem adjon tanácsot.Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
1. kérdés amit tegyél fel magadnak akrsz e te egyáltalán ezeknél maradni?
2. feltöltős nem jbb?
DE A KÉRDÉSRE TÉRVE: kijátszható ha nagyobbra váltasz újabb 2 év és miután aktiválódik párszáz forintból meglehet szűntezni a hűséget és akkor léphetsz ahova akarsz! Legalábbis a T-home-nál így van én így szabadultam meg a T-től tv-ből és netből :D
Valószínűleg ez bejön!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!