Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért lehet ilyen olcsó?...

Miért lehet ilyen olcsó? Minek járjak utána?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

iPhone vásárlás előtt állok és ezt az XR-t találtam, ami elképesztően olcsó. Tudom, a vevővel kéne megbeszélnem, de arra számítok, hogy itt kapok választ arra a kérdésre, hogy mi lehet az, amit ilyenkor el tud titkolni az eladó, mi az amit nem lehet egyből észrevenni és minek kell jól utánanézni

Ez lenne a második iPhoneom, kicsit mondhatni járta vagyok a témában, de egyszerűen tényleg nem tudom elképzelni, hogy 50 ezer forint egy ilyen telefon

Bárminemű segítséget/ajánlatot szívesen fogadok, nem akarok áldozattá vállni

Mit javasoltok?

[link]

2020. nov. 30. 22:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Az a hyzet, hogy 50ezerért te csodát vársz, pedig ilyesmi nem fog megtörténni, egy átverésre nagyobb az esély.

Az már gyanús kellene legyen, hogy mélyen a piaci ár alatt van

2020. dec. 1. 06:02
 12/23 A kérdező kommentje:
Gyanús, és persze, hogy nem hiszem el a mesét, miszerint "100ért nem viszik el". Csak kíváncsi voltam, hogy mi lehet az a hiba, amit telefon vásárlásnál nem lehet észrevenni, pedig ott lapul (nem feltétlen ennél a telefonnál, hanem bármelyiknél)
2020. dec. 1. 07:36
 13/23 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Ezek a hirdetések a személyes találkozónál már elbuknak, de ha belemegy és lehetőség van rá, meg kiváncsi is vagy, menj el, nézd meg, próbáld ki és kerdezd meg miért ennyi.
2020. dec. 1. 07:53
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azzal indulna a buli, hogy a telefon lezárva, apple ID meg hírtelen sehol "majd átkūldöm, otthon fel van írva" vagy valami hasonló szituáció.
2020. dec. 1. 08:26
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem véletlen, hogy kikapcsolt állapotban fotózta. Még az is lehet, hogy lopott.
2020. dec. 1. 09:29
 16/23 A kérdező kommentje:

kaptam róla képet bekapcsolt állapotban is, a 90%-os akksit akarta mutatni, és az üvegfólia miatt be lehet azonosítani, hogy ugyanaz a telefon

a tükröződésből meg látstódik hogy egy iphone 11 pro-val készült a kép, érthető lehet a típusváltás miatt eladás

azt is mondta, hogy nem szívódik fel a vásárlás után, a függetlenítésben is segítene és nem tudom, hogy mit higyjek

igazából itt van tőlem pár utcára a környéken, ma lehetséges a találkozó is

2020. dec. 1. 09:52
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha bemutatja előtted, hogy műxik, nincs lezárva és rendben vannak a papírok, akkor talán.
2020. dec. 1. 09:59
 18/23 A kérdező kommentje:
te mit tennél a helyemben?
2020. dec. 1. 10:04
 19/23 anonim ***** válasza:
50%
Én nem vennék iPhone-t. Pláne használtan nem.
2020. dec. 1. 10:22
 20/23 A kérdező kommentje:
jó, de az már másik kérdés, hogy ki melyik céget preferálja
2020. dec. 1. 10:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!