Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N97 vagy Iphone 3G és...

Nokia N97 vagy Iphone 3G és miért?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:

ez könnyű kérdés:) természetesen a nokia. Az iphone 3g nagyon lassú dög főleg az ujabb operácios rendszerrel de összefoglalom miben jobb a Nokia n97.

-van benne vaku

-lehet bluetoothon zenét küldeni

-5MPX kamera

-qwerty gombsora van

-több alkalmazást tud egyidejűleg futtatni (multitasking)

-tud videot felvenni

-aksi jobb

-rengeteg ingyenes program

-hirtelen több nem jut eszembe de biztos van még.

amiben az iphone jobb az csak a kijelző, ugyanis kezeli a több érintést, de ha normális vagy vagy gyűjtessz egy iphone 4re vagy veszel nokiát mert nagyon nagyot fogsz csalodni ha az iphone-t veszed.

2010. aug. 10. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:

iphone 3g nagy szar lassú állat gamek szaggatnak(az újabbak) ha má iphone-t akarsz ott kezdődik hogy 3gs.

de nokia n97 röl csak rosszat hallottam :S vegyél X6 vagy c6 ot.

2010. aug. 10. 20:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazából mindíg is nokia párti voltam meg vagyok is, de az iphone-t meg nem ismerem. Rengeteg helyen néztem róluk dolgokat nagyon megoszlanak a vélemények. Iphone 3GS-t vennék szívesen de semmiképp nem magyarországon mert itt nagyon drága, persze a Nokia N97 sem olcsó... Ha esetleg valaki tudna nekem intézni 3GS-t 45-55 ezer között amit biztonságosan tudnék használni az országban akkor azt vennék mindenképp, de eddig az n97-hez húz a szívem. Köszi az eddigi válaszokat
2010. aug. 11. 00:54
 4/5 anonim válasza:

Külföldön se sokkal olcsóbb , nokia jobb a hardvere viszont nincs rá semmi értelmes cucc a programozók utálják iphone-t imádják

példa 3gvel vagyok berlinben fahrinfo birod honnan hivatkoznak és elviszi nokia 10 év mulva lesz ott meg ötlet itt a . Iphone 3g lassú hát nem jogvédelem ki sbsettings feltesued mert ha olvasod a mailpdat vagy safarizol a safari nem lép ki hanem fut és eszi a ramot ettőll lassú a gyári. A zenelejátszó ami nem lép ki . Lehet több cuccot futtatni egyszerre hackel 3.1.3 al is ne játékokra gondolj mert ahoz kevés a ram de a skypet és a szafarit azért rendesen viszi.

2010. aug. 12. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Iphone,elsősorban a kapacitív éríntőképernyő miatt.A rezisztív(nyomásérzékeny) képernyő elavult és körülményes kezelni.Ez a N97-ben sajnos ilyen van,emellett szoftver instabil.
2010. okt. 29. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!