Megéri most iphone 11 -et venni ?
megéri
4-5 évig még jó telefon lesz!
Létezik olyan időpillanat, melyben megéri iPhone-t venni? :D
Tejóisten... Nem a telefon kell nektek, hanem a vele járó státuszszimbólum...
Még szidkozódik, mert neki nem telik rá, és kiveri a hisztit. :DDDD
Nem akarom ki mondani, de a C kategóriájú emberek szokása ez.
Es ha C tipusu vagyok ? Akkor mivan? Nem a származás határozza meg hogy mennyire vagy értelmes. Ha te értelmes magyar ember lennél, és nem tudsz érdemben hozzászólni a témához akkor szépen továbbmész nem pedig offolsz. A dicső magyar emberek szokása ez a : azért mert neki nem telik rá.. mire is nem telik nekem ? Honnan ismersz te egyáltalán hogy megmondd mire telik nekem, s mire nem?
Másrészt meg ha te idejössz és veszed a fáradtságot( hogy ha már értelmes nem jön ki belőled) hogy ideírsz rosszindulatból, akkor ne lepődj már meg hogy nem hagyom szó nélkül. Ilyenkor örülök neki hogy nem vagyok magyar! Bár az értelmesebb réteg ugye nem ez alapján ítélkezik. És nyugodt a lelkiismeretem mert vannak normális magyar barátaim. Sajnos a magyarokat is büdös parasztoknak tartják és egy kalap alá veszik őket:(( ugyanúgy, mint a romákat pont az ilyen agyhalott bunkó emberek miatt, amilyen te is vagy😕😕😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!