Szerintetek megéri azért iphone 8+plusot venni mert hogy vagány legyek?
Szia!
Ha csak menő akarsz lenni, akkor vedd meg a legújabb IPhone kínai változatát.
Úgy is csak akkora a tudása, mint a gazdájának, meg a többi "menőző" ályfonosnak.
Jézusom, ezt a kérdést mintha már láttam volna fent itt... :DDDDDD
Én megmondom neked az őszintét, nekem XS-em van, de az eszemmel szeretek felvágni mások előtt. Azzal, hogy míg a többi osztálytárs egy hereverő, addig én programozok itthon magamnak (gépen), tanulok, fejlesztem magam, és jobbnál jobb jegyekkel gazdagítom az e-naplót. ;D
Mindemellett megdolgozok azért, hogy nekem "menő" cuccaim legyenek. Tavaly végigdolgoztam a nyaram, hogy egy i5-9600K meg GTX 1080 páros dolgozzon mellettem, egy ultrawide monitorral magam előtt. Az iPhone XS-emért is güriztem, hogy meglegyen. Ezekkel menőbb, több lettem? Nem. De jó, hogy vannak, mert ki is használom ezeket 100%-ig, ebből 0% flex.
Ezt ajánlom neked is, válts nézőpontot. ;) A sikeres(ebb) élet nagyobb flex, mint egy iPhone 8+.
Én azért tuti hogy nem vennék telefont hogy menő legyek, főleg nem I-fost.
Inkább az ésszel kell felvágni, az manapság ritkább mint az I-fos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!