Megéri Iphone Se 2020-at venni?
Állítólag minden ősszel lesz új iphone.
Most mit teszel?
Elolvastad a kérdést amúgy, vagy csak ideböfögtél valamit?
Teljesen jó az SE 2020.
Szerintem a #2-es a régi SE-re gondolt, ami asszem 2016-os talán. Lehet, nem vette észre, hogy a kérdező a 2020-asra gondolt.
Btw igen, jó kis telefon az SE 2020, és ha nem szeretnél túl sok pénzt ráfordítani, akkor teljesen megéri, mert jó árban is mennek. A 12-es sorozat se lesz túl drága - ha lehet hinni a híreknek -, úgyhogy a döntés lényegében a Te kezedben van.
Megéri az SE 2020, de ha te úgy érzed, hogy a 12 széria egyik modellje lesz nálad a befutó, akkor várd meg inkább azt.
xr nagyobb képernyő meg jobb üzemidő
se 2020 meg legalább vannak a jó kamera modok ,
mondthatnám hogy könnyebb ami igaz de szinte majdnem ugyanaz a kettő
x et meg minek , már 3 éve jelent meg ennyi erővel 8 plus is lehetne, gondolom x használtan mert ujonnan már nem hiszem hogy van ha van akkor meg felesleges arra pénzt kiadni
De, megláttad hogy "iphone se" és már tovább se mentél, csak idehánytad hogy fúj, rossz, nemjó.
Nekem egyébként mindegy a véleményed, kérdést tettem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!