Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Aki iphone pro max-ot használ,...

Aki iphone pro max-ot használ,nem bánta meg a mérete miatt?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy új iphoneot de vacilálok hogy a sima pro vagy pro max legyen! Iphone 8-am volt

2020. okt. 26. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem az iPhone Pro Maxot használom, de van egy ismerősöm aki igen, de nem panaszkodik a mérete miatt.

De az biztos, hogy a iPhone 6s-em eltörpül mellette. 😅

2020. okt. 26. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:

ha van lehetőséged egy boltban megnézni az sokat segít.

én a 8+ után váltottam a 11 prora és nagyon jó választás volt. kisebb, de nagyobb kijelző. a 8+-t nem értem át, kényelmetlen volt. a 11 pro meg pont a kezembe illik.

ha viszont te nagy kijelzőt szeretnél akkor vállalnod kell a külső méretekkel járó kellemetlenségeket is.

2020. okt. 26. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Sztem inkább a 60 Hz-t bánja, mert a kategóriában már minden legalább 90, de inkább 120 🤣
2020. okt. 26. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
tipikus droidos marhaság. 120 Hz-en nézed a faácsét és közben meg 3 powerbankra van egyszerre rákötve a telefonod, hogy ne merüljön le 1 óra alatt... nájsz.
2020. okt. 26. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!