Tudom ugy kivenni telefont előfizetésre, hogy külföldön élek és külföldi SIM kártyát használnék a telefonban?
Figyelt kérdés
Szlovákiában élek és O2 kártyám van, azt használnám, de telefont itt addig nem adnak ki amíg nincs szlovák személyigazolványom.2018. szept. 12. 13:02
1/2 anonim válasza:
Itt sem fogsz addig telefonhoz jutni - íme a feltételek:
2/2 anonim válasza:
Én Németországban élek.
Magyar személyi igazolványommal, Német lakcimmel és bankszámlával vettem német szolgáltatónál előfizetést.
Ha arra gondolsz, hogy Magyarországon veszel előfizetéses telefont és azt használnád külföldön, nem érné meg. a Magyar előfizetés magyarországi használatra van. Ha nem használnád, akkor miért fizetnéd? (Azt nem tudom, hogy független telefont kapnál e, azaz használhatnád más szolgáltató sim kártyájával.)
Vegyél boltban vagy rendelj netről független telefont. Olcsóbban jössz ki. Ráadásul szerintem Szlovákiában olcsóbbak a telefonok, mint Magyarországon, az áfa miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!