Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért hallhattam ezt?! Egyálta...

Miért hallhattam ezt?! Egyáltalán mi volt ez?!

Figyelt kérdés
Nemrég telefonáltam a párommal. Egy idő után mintha átváltott volna egy másik "frekvenciára" a telefonom, és hihetetlen nagy "sistergést", és főként nagyon furcsa, érhetetlen hangokat hallottam, utána mintha valaki lélegezne nagyon erősen és mélyen, majd olyasmit mondtak, hogy vétel vége. Utána hallottam kétszer egy nagyon erős, és éles hangot, először mintha becsuknának egy hatalmas, tömör vas kaput, utána kb mintha egy repülő repült volna el közvetlen közel. Párom addig nem hallott semmit sem. Nagyon para volt az egész, utána tudtunk normálisan telefonálni. Van erre valami értelmes magyarázat? Most ezen kattog az agyam...

2020. okt. 26. 00:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Elsőre katonai rádió adónak gondolnám, de nem hiszem hogy tényleg az volt.
2020. okt. 26. 01:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valaki pakolt egy teherautóba, majd becsukta az ajtaját, végül beindította a motort, közben meg rádiózott. Ne félj, nem paranormál volt.
2020. okt. 26. 02:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Haluztal
2020. okt. 26. 06:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne törődj vele.
2020. okt. 26. 07:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyáltalán hogyan lehetséges az, hogy így hirtelen “átvált”, és mást hallok egyről a kettőre? Eléggé para...
2020. okt. 26. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Megzavarta a frekit. Nincs ebben semmi para, szimpla tudomány. Csak az ócska, klisés horror filmek ezzel operálnak, aztán beleégett az agyakba hogy rémisztő hallani valami mást is egy kommunikációs eszközben, amiből több milliárd van a bolygón.
2020. okt. 26. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért írtam hogy haluzott. Technológiai okokból athallas nem lehetséges így innentől halu lehetett
2020. okt. 26. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!