Kinek ajánlható egyáltalán A Sony Xperia 1 Mark II mobiltelefon, ha minden egyes teszt (már most újonnan) több tényezőben "nem a legjobb", kisebb hibáktól és rossz megoldásoktól hemzsegő telefonnak mutatta be? Emellett S20, 11 Pro árában van...
Ha jól tudom most jött ki a telefon, ergo ez a nyitó ára csak. Még bőven megy az lejjebb.
A kamera appot nézve azoknak, akik szeretik az ilyesmit és még sony pártiak. Én mondjuk bírom a sony kameráit, szerintem a telefon sem lett rossz. Azt nem mondom, hogy eladnám miatta a csúcs kompaktomat, de mindenképp jó képeket lehet vele csinálni, amennyi tesztet én láttam belőle.
Letesztelik 20 percbe, össze írnak róla minden sablon dumát, miben rossz, miben hiányos, aztán ezeknek a 98%-a használat alatt ki se jön egy átlag felhasználónál. Semmivel nem rosszabb, mint a Samsung, Huawei vagy iPhone. Ugyan úgy tudod használni bármire. Ezek a tesztek arra jók, hogy a sok marhaságot összehordják benne.
Aki Sony-s volt, az úgyis megveszi, a többiek meg vegyék a samsung huawei meg iphone tömeg cuccokat. A sony nem hülye, hogy egy lomot dobjon a piacra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!