Amikor hívok valakit, azt írja ki neki a számomnál, hogy "valószínűleg spam", ezt hogy tudom eltüntetni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 16:16
2/6 anonim válasza:
Szia!
Nem kell telefonbetyárkodni, és jó lesz :)
3/6 A kérdező kommentje:
Pont hogy komoly hívásokat szeretnék lebonyolítani, ezért is fontos, hogy komolyan vegyenek a megkeresettek :D
2020. aug. 27. 16:37
4/6 anonim válasza:
Sokan nem szeretnének kéretlen telefonokat kapni, v. meghallgatni, és így állították be a telójukat. Vagyis nem tiltották le az ismeretlen számokat, csak figyelmeztetést állítottak be rá.
5/6 anonim válasza:
Ez a Hiya lesz, írj neki mailt h szedjék ki a spamlistáról a számod
6/6 anonim válasza:
Igaz, régi a kérdés, de sikerült valahogy megoldani a problémát, kérdező? Én is hasonló problémával küzdök. Pedig nem indítok random hívásokat, kizárólag azokat hívom vissza, akik korábban engem hívtak. Mégis spamnek lettem jelölve. Mások szóltak, hogy ezt írja ki a telójuk, amikor hívom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!