Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Android mi alapján tudhatja...

Az Android mi alapján tudhatja, hogy az engem ismeretlen számról hívó fél "potenciálisan csaló", s"spam", vagy pl. "telemarketinges" lehet?

Figyelt kérdés
Sokszor amikor ismeretlen számról kapok hívást, a telefon már előre kiírja, hogy "Potenciális csalás", "Telemarketinges", vagy "Spam". A rendszer mi alapján tudja, hogy a hívó fél esetleg csaló vagy mondjuk telemarketinges lehet? Ezt az egyes felhasználók jelentik a Google felé, vagy esetleg a rendszerük már olyan szinten fejlett, hogy a lehallgatott felefonhívások/beszélgetések, beszélgetések tartalma alapján képes a rendszer osztályozni a hívó feleket?

2019. okt. 22. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt az egyes felhasználók jelentik a Google felé,"

Van rajta egy alkalmazás, ami a felhasználók reakciója alapján sorolja be a hívásokat. Ha sokan jelentik spamnak, akkor nálad is azt fogja kijelezni.

[link]

2019. okt. 22. 13:02
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Így van, de ha jól tudom te ezt valahogy tudod magadnak nem spamként jelezni. Haverom pont múltkor mondta, hogy kell, de nem tudtam megjegyezni.
2019. okt. 22. 13:41
 3/3 Szirty ***** válasza:
34%

Onnan hogy állandó kapcsolata van az interneten mindenféle applikáció fut a háttérben és fogalmad sincs miket kommunikál. Milyen információt hova küld és mikor.

Egyszer majd kiírja amikor a budin ülsz, hogy töröld ki a s..gged te meg majd nem érted honnan tudja.

2019. okt. 22. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!