Az Android mi alapján tudhatja, hogy az engem ismeretlen számról hívó fél "potenciálisan csaló", s"spam", vagy pl. "telemarketinges" lehet?
Figyelt kérdés
Sokszor amikor ismeretlen számról kapok hívást, a telefon már előre kiírja, hogy "Potenciális csalás", "Telemarketinges", vagy "Spam". A rendszer mi alapján tudja, hogy a hívó fél esetleg csaló vagy mondjuk telemarketinges lehet? Ezt az egyes felhasználók jelentik a Google felé, vagy esetleg a rendszerük már olyan szinten fejlett, hogy a lehallgatott felefonhívások/beszélgetések, beszélgetések tartalma alapján képes a rendszer osztályozni a hívó feleket?#mobil #mobiltelefon #telefon #Android #hívás #telefonhívás #hívásazonosítás #hívó fél #telemarketinges
2019. okt. 22. 12:49
1/3 anonim válasza:
"Ezt az egyes felhasználók jelentik a Google felé,"
Van rajta egy alkalmazás, ami a felhasználók reakciója alapján sorolja be a hívásokat. Ha sokan jelentik spamnak, akkor nálad is azt fogja kijelezni.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Így van, de ha jól tudom te ezt valahogy tudod magadnak nem spamként jelezni. Haverom pont múltkor mondta, hogy kell, de nem tudtam megjegyezni.
3/3 Szirty válasza:
Onnan hogy állandó kapcsolata van az interneten mindenféle applikáció fut a háttérben és fogalmad sincs miket kommunikál. Milyen információt hova küld és mikor.
Egyszer majd kiírja amikor a budin ülsz, hogy töröld ki a s..gged te meg majd nem érted honnan tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!