Ilyenkor mi a teendő? Van egyáltalán?
Ezzel az esettel beírom magamat a legszerencsétlenebb emberek közé a Földön, de azért elmeséled, hátha tud valaki segíteni. Ha nem, akkor bár kicsit szomorúan, de beletörődök. Tehát:
Kaptam pár éve egy használt LG telefont. A típusát nem tudom, de kb 12 cm hosszú, 5,5 cm széles, a hátulján egy fémbe gravírozva: Google™. (Máris sírva nevetek kínomban, hogy ilyen gyönyörűen leírtam)
Noss. A lényeg, hogy levédtem a mintás védelemmel, amivel nem is lett volna baj. Csakhogy valamiért egyszer megváltoztattam, és nem írtam fel sehova. Már van egy másik telefonom, de néhány dolgot szeretnék megnézni az LG-n, viszont nem tudok belépni. Már "eljátszottam" az összes lehetőséget, és a belépéshez az e-mail címemet és jelszavamat kéri. Csakhogy ami a telefonban van értelmezve email címkét, az még a régi tulajdonosé...
Jöhettek azzal hogy kamu, de sajnos igaz. Van valakinek ötlete, hogyan lehetne belépnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!