Merjek hosszútávra AMOLED kijelzős telefont venni?
Így akármelyikkel szemben lehetnének félelmeid, hiszen egyes LCD technolóigiát használó készülékeknél meg ghosting hatás alakult ki 1-2 év után.
Az S8 óta is fejlődött a technológia, nekem még egyik amoledes telefonomnak sem volt semmi problémája a kijelzővel.
A Galaxy A5 2017-emet megjelenésekor vettem, szinte állandóan ment rajta a Youtube, navigáció, játékok stb. és tökéletes állapotban van a kijelzője. Másodlagos telefonnak használom manapság. (Tavaly májusban váltottam Xiaomi Mi9-re, annak sincs semmi baja).
Szerintem vágj bele nyugodtan!
Tehát akkor normál használat mellett nem kell ettől tartani. Olvasáskor sem jelentkezhet ilyen probléma? Egyetemi jegyzeteket szoktam néha mobilon olvasni, amikor utazok, meg nem vagyok otthon, ilyenkor se baj, ha esetleg percekig ugyanazon az oldalon van fehér háttér előtt feketén a szöveg? Vagy a beégéshez eleve órákig kell ugyanazt a képet nézni?
Egyébként, ha már olvasás. Mennyire fárassza a szemet? Valahol azt olvastam, hogy az AMOLED kijelző vibrációja (amit szabad szemmel nem érzékelni) fárassza egyes emberek szemét hosszútávon, és fejfájásra panaszkodnak. Észlelt bárki ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!