Milyen mobiltelefont ajánlanátok?
Most így hogy várom az Android 11et megnéztem a frissitest.
Nem is tudom mi a fontosabb, repülős módban a Bluetooth, vagy a facebookos chat, az újra formált power menü , vagy videó felvételkor nincs értesítési hang :)
Hát brutál fontos fejlesztések :)
#3/4
Félre vagy tájékozódva. Tervben van az android 10 MIUI 12 mellé. Hivatalos ROM csak droid 9-es, android 11-ről szó sem volt.
#4/4
Nem az android 11 featurei kellenek nekem, hanem az új API verzió támogatása. 2 év múlva sok olyan app lesz, ami pl. a Redmi 6-on már nem fog futni, mert droid 9-el ragadt (hacsak nem kegyelmez meg a Xiaomi neki a beígért 10-es frissíéssel). Jobb gyártók (Samsung, Apple, OnePlus, Google) garanciát vállalnak a szoftverfrissítésekre. Olcsó, kínai gyártók között meg sok van, aki nem és vissza is él ezzel (lásd Xiaomi mi 6c, redmi 4 pro 0 (zéró) főverzió frissítéssel). Ha veszek egy telefont, akkor én azért is fizetek, hogy szoftveresen használható legyen legalább 3 évig, a "talán kap frissítést" van akinek kevés.
Tudsz mondani példát ami nem fut mondjuk egy Android 4.4en ?
Van egy olyan telefonom most használtam mert kellett egy kódot kiszednem és Android 7 felett root kell hozzá, meglepődve tapasztaltam hogy teljesen működőképes volt a rendszer, pár napig nyuztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!