Miben rejlik az iPhone-ok titka, hogy olyan sok mindenkinek a vágya tárgya?
Nekem volt iphonom, még nagyon az elején, az volt az első okostelefonom. Tényleg drága, de tényleg minőség.
Viszont valahogy nem passzolt hozzám, alig vártam, hogy tönkremenjen (nem szeretek működő dolgok helyett újat venni). Nagyon sokáig tartott, mire használhatatlan lett.
"Az én szememben az iphone tulajdonos=technológiai analfabéta aki csúnyán benyelte a reklámokat"
Ez sem igaz. Sok technológia analfabéta vesz Iphonet, Xiaomi meg népszerű a fél-laikusak körében ennyi erővel, akik a 4 kamerától, 64 mpx-től, nagy ANTUTU scoretől és a 120 Hz-es paneltől el vannak ragadtatva, amiket igazából csak parasztvakítás céljából tettek a telefonba és nem a felhasználói élmény növelése érdekében.
Nekem egy 4 eves Galaxy S7 edge-em van. 4 ev alatt kb. 2 szer volt az hogy ugy lefagyott h ujra kellett inditani.
Most fogok ujat venni, mert mar az aksija kezd meghalni es neha belassul, amugy semmi baja.
Nagyon sok ismerosnek van iphone-ja. Tobben mondtak hogy nemelyik ugyanugy lefagy, tulmelegszik stb. Az sem tokeletes.
Az iphone-t alapvetoen a h#lye amerikaiaknak talaltak ki. Zart rendszer. Itt van. Kesz van. Nem tudod elrontani. Hasznald. Pont. Ehhez van egy irdatlan magas ár, jo marketing.
De minek vegyek egy telefont 400 ezerert amikor 200-250 ert is kapok egy csucskategotias samsungot, ami sokkal tobb funkciot tud, szebb a kijelzoje, jobb kepeket csinalsz vele es stb. Es ugyanugy tudod 3-4 evig hasznalni. Nekem ar/ertek aranyban nem eri meg az iphone.
Amerikában nem olyan irdatlan magas az az ár.
Egyetértek, hogy sokaknál egyszerűen státuszszimbólum, valakinek viszont a rendszere jobban bejön, ez egyénfüggő! Az elmúlt évtizedben végig vezető dolog volt, hogy az iPhone "mennyire menő", mert a laikusok csupán az ár alapján ezt gondolták! Akinek az iOS rendszere jobban bejön, mint az Android, annak érthető, de aki fordítva van, és mégis iPhone-t vesz, az csak menőzni akar és istenkirálynak érzi magát! Többek között akksiméret, rádió és bővíthetőség hiánya - nekem eleve sosem jött be, és a zárt rendszer miatti korlátozásokkal sem tudnék együttélni! Én vagyok az egyetlen "kakukktojás", rajtam kívül mindenkinek iPhone-ja van a családban, így volt lehetőségem kipróbálni, és én kissé bonyolultabbnak is éreztem a szoftvert az Androiddal összehasonlítva! De hát kinek ez, kinek az, nem vagyunk egyformák!
#3, mindig csak csúcskategóriás? Az elmúlt évek iPhone-modelljeit nézve árban és minőségben tuti, hardveresen viszont csak középkategóriásak voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!