Miben rejlik az iPhone-ok titka, hogy olyan sok mindenkinek a vágya tárgya?
Szia!
Azért, mert ha az emberek látják, hogy valakinek IPhoneja van, az automatikusan menőnek fog számítani, mert sok pénze van, ugyanis az IPhone-okról köztudott tény, hogy nagyon drága!
És hát mindenki menő akar lenni, és így mindenki iphone-t akar venni (vétetni a szülőkkel).
Optimalizált operációs rendszer, jobban készülékhez tudják igazítani, mint Android-nál, valamint - remélhetőleg - tovább is bírja belassulás nélkül majd. 2016-ban vásárolt Se telefon még az idei frissítést is megkapta és ismerősöknek nem lassult be (legújabbat én még nem raktam fel).
Ismerősöktől úgy tudom (nekem Android még nem volt), hogy stabilabb, nem, vagy kevésbé hajlamos lefagyásra Android-hoz képest.
A státuszszimbólum jellege nem nagyon izgat, nekem a SE nem azért van, hogy mutogassam.
Az exkluzív cuccok mindig nyálcsoragtós reflexet indítanak be.
Túlárazott, cseszett drága, emellett szép és okos is, csajoknàl p.nci-mágnes (ehh...ha pasi lennék, csak emiatt tuti _nem_ lenne iPhone-om), hát kb ennyi.
Volt még anno céges telonak iPhone-om, a privátom is az lett (mert csak iPhone-t használtam addig okostelonak, nem mertem mást...), azóta az tönkrement, és én imádom az androidot.🤩 Sohatöbbé iPhone.
Mindemellett respect az első okostelefonért az Almának.
Iphone az első igazi okostelefon, ők találták ki a mai okostelefonok alapjait.
Az Apple maga a szoftveren kívül minden korábbi ötletet valakitol megvette, vagy mar létező dolgokra ramondtak hogy ők talaltak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!