Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miben rejlik az iPhone-ok...

Miben rejlik az iPhone-ok titka, hogy olyan sok mindenkinek a vágya tárgya?

Figyelt kérdés
Ugyanannyiért lehet ugyancsak jó minőségű más fajta telefonokat is kapni.
2020. okt. 23. 09:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Sokaknál státuszszimbólum.
2020. okt. 23. 09:52
 2/21 anonim ***** válasza:
21%
azert, mert az androidos telefonok kb. egy évig mukodnek normalisan, aztan jonnek elo szep lassan a hivak (lefagy,ujraindul,nem feissit, ebresztoora nem ebreszt stb.) meg egy iphone 5 ev utan is ugyanolyan gyors, kb. 5 evig kapha a szoftverfrissitest, soha bem fagyott még le nekem 5 eves az iphone 6s-em 200 ezerert vettem amikor megjelent szoval bőven megszolgalta az árát. ha ugy erzed evente akarsz venni uj telefont jo mondjuk egy samsung is, hosszutavra viszont csak iphonet etdemes venni.
2020. okt. 23. 09:58
 3/21 anonim ***** válasza:
82%
Iphone az első igazi okostelefon, ők találták ki a mai okostelefonok alapjait. És mindig is csak prémium, csúcskategóriás telefonokat gyártottak.
2020. okt. 23. 09:59
 4/21 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Azért, mert ha az emberek látják, hogy valakinek IPhoneja van, az automatikusan menőnek fog számítani, mert sok pénze van, ugyanis az IPhone-okról köztudott tény, hogy nagyon drága!

És hát mindenki menő akar lenni, és így mindenki iphone-t akar venni (vétetni a szülőkkel).

2020. okt. 23. 10:02
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Optimalizált operációs rendszer, jobban készülékhez tudják igazítani, mint Android-nál, valamint - remélhetőleg - tovább is bírja belassulás nélkül majd. 2016-ban vásárolt Se telefon még az idei frissítést is megkapta és ismerősöknek nem lassult be (legújabbat én még nem raktam fel).

Ismerősöktől úgy tudom (nekem Android még nem volt), hogy stabilabb, nem, vagy kevésbé hajlamos lefagyásra Android-hoz képest.

A státuszszimbólum jellege nem nagyon izgat, nekem a SE nem azért van, hogy mutogassam.

2020. okt. 23. 10:11
 6/21 anonim ***** válasza:
67%
Az én szememben az iphone tulajdonos=technológiai analfabéta aki csúnyán benyelte a reklámokat
2020. okt. 23. 10:19
 7/21 anonim válasza:
75%

Az exkluzív cuccok mindig nyálcsoragtós reflexet indítanak be.

Túlárazott, cseszett drága, emellett szép és okos is, csajoknàl p.nci-mágnes (ehh...ha pasi lennék, csak emiatt tuti _nem_ lenne iPhone-om), hát kb ennyi.

Volt még anno céges telonak iPhone-om, a privátom is az lett (mert csak iPhone-t használtam addig okostelonak, nem mertem mást...), azóta az tönkrement, és én imádom az androidot.🤩 Sohatöbbé iPhone.

Mindemellett respect az első okostelefonért az Almának.

2020. okt. 23. 10:26
 8/21 anonim ***** válasza:
93%

Iphone az első igazi okostelefon, ők találták ki a mai okostelefonok alapjait.

Az Apple maga a szoftveren kívül minden korábbi ötletet valakitol megvette, vagy mar létező dolgokra ramondtak hogy ők talaltak ki.

2020. okt. 23. 10:27
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Es ez nem itteni hater duma, maguk az amerikaiak csinaltak listat az Apple huzasairol.
2020. okt. 23. 10:28
 10/21 anonim ***** válasza:
87%
2-es: Nekem, holnap lessz 3 éves a Huawei P9 Lite 2017, és csak kicsit lassabb, mint újkorában. Azonkívül, sohasem fagyott le. Csak, azért mondom, mert van ilyen is. Remélem, még sokáig bírni fogja.
2020. okt. 23. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!