Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Örülnétek, ha a Sony megint...

Örülnétek, ha a Sony megint ráállna a telefongyártásra, úgy hogy minden kategóriába szórnának telefont?

Figyelt kérdés

2020. okt. 14. 09:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Fenét kell 8 Gb ram, nekem 4 Gb van benne (XZ3) és tökéletesen fut vele, nem akad, nem fagy, nincs gondja. Sokkat többet jelent az, hogy az android mennyire van az adott készülékre optimalizálva, mert ha semennyire vagy nem kellőképpen, akkor hiába az erős hardver, ugyan úgy sz@r lesz az egész.

Láttam már Huawei telefont, Samsung S szériás telefont, hát nem estem hasra tőlük, Samsung meghajlott mint az U szeg, később kiderült az akku tréfálta meg, Huawei a Leica 3-4 kamerájával annyit nem ért mint az XZ3 az egy kamerás rendszerével... Szóval nincs itt miről beszélni, hogy a Sony nem tud telefonokat gyártani, mert egyik konkurens se jobb tőle, csak amíg a Sony-nál van egy stílus, addig a Samu-Huawei nyomja kifelé a tömeg brandet.

2020. nov. 10. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!