Abban az esetben van inkább értelme iphone telefont venni, ha több apple termékem is van?
az biztos, hogy az Apple rendszerében könnyebb elboldogulni. A szinkronizációk 1000% hogy működnek
míg windowson 10-ből csak 6-7-8 alkalommal hibamentes. - tapasztalat. Amikor Mac-em lett akkor jöttem rá, hogy mennyivel könnyebb azzal dolgozni.
Vehetsz akkor is, ha nincs más almás eszközöd. Én is így vettem. Nem érzem hátrányát a dolognak, így is elboldogulok vele, és jó mindenre, amire nekem kell.
Persze lehet, hogy jobb, ha van több Apple terméked, de nem mindenki teheti meg.
Célszerű. Nyílván magasabb áron mozognak az Apple termékek.
Én is csak egy iphone-al kezdtem évekkel ezelőtt, semmi hátrányom nem volt más apple eszköz nélkül. Viszont azóta kb mindenem apple lett amit használok. Soha nem bántam meg. Ahogy a második válaszoló is írta a gépek egymás közti szinkronja legendás ezért már megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!