Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone 11 Dual SIM-es?

Az iPhone 11 Dual SIM-es?

Figyelt kérdés

Termékleírásnál azt találtam, hogy dual SIM-es, ellenben az iPhone X modelleknél is ezt írták és az valójában nem a szó szoros értelmében dualos, mert egyetlen SIM kártya megy bele és van mellé valami e-sim, ami fingom nincs mi. Úgy értendő a dual.

De az iPhone 11-ről nem találok konkrét infót, hogy most akkor ez is ugyanilyen? Akinek 11-e van, leírnátok, hogy 1 vagy két SIM kártyának van helye?

Köszi.

2020. szept. 29. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom normál+esim. Ami virtuális sim kártya, a szolgáltatónál regisztrálod és az azonosítja fizikai kártya helyett. Ha jól tudom Magyarországon egyelőre csak a Telekom támogatja.
2020. szept. 29. 22:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Jelenleg nincs fizikai dual-sim-es iPhone, csak az említett 1-1 fizikai + e-sim.
2020. szept. 29. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Fizika SIM + e-SIM.

e-SIM Magyarországon csak a Telekomnál, úgyhogy ha az egyik kártyád Telekomos, ne félj tőle, jó dolog (igazából maga a SIM-kártya a telefonba van építve, a szolgáltatónál csak QR-kódot kell beolvasni, úgy csatlakozik rá).

2020. szept. 30. 01:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak nekem van két darab fizika kártyám és azt akarnám majd belerakni.. Esetleg tudjátok, hogy a fizikai kártyát "át lehet alakítani" e-simé? Mert az egyik Telekomos
2020. szept. 30. 12:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, a Telekomost át lehet váltani. A számod és a díjcsomagod is megmarad.
2020. szept. 30. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, én is Fizikai SIM-ről váltottam e-SIM-re, maradhatott minden a régi.
2020. szept. 30. 15:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget. Még 1-2 dolog, pl macerás ezt elintézni? Be kell külön menni gondolom a Telekomhoz és csak úgy lehet váltani? Ugyanúgy funkcionál minden, mintha két fizikai SIM lenne benne? Tudod váltogatni mikor melyikről menjen a net, melyikről a hívás, lehet külön csengőhang stb?

És a fizikai SIM kártya ilyenkor nálam marad? Ha meggondolom magam ugyanúgy fog funkcionálni, mint előtte?

2020. szept. 30. 19:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Az eSIM 1 készülékre van, tehát ha megint egy másikról akarod használni a számod, akkor megint kell igényelned egyet. Másrészt, szinte biztos, hogy a jelenlegi fizikai SIM-ed üzemképtelen lesz, ugyanaz lehet a szitu, amikor kártyát cserélsz, mert régi/elveszett. Nekik a rendszerben megvan az adott kártya azonosítója, azt tiltják, majd aktiválják az újat. Persze akármikor visszaválthatsz fizikai SIM-re, max díjat szabnak rá.
2020. szept. 30. 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem macerás.

Nem muszáj bemenni.

Ugyanúgy funkcionál.

Igen, lehet váltogatni, sőt, be lehet állítani, hogy egy adott számot melyik kártyáról hívjon alapértelmezetten.

Maradhat nálad, de úgyis kikapcsolják azon a fizikain a szolgáltatást.

Miért gondolnád meg magad?

2020. szept. 30. 19:30
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát igazából a telekom a céges kártyám és nem akarok vele nagyon buherálni, meg nyilván az egész a főnökömön keresztül fut, feltételezem csak ő tudná ezt elintézni és hát nem hiszem hogy túlságosan örülne neki vagy a fene se tudja. Egyszerűbb lenne a saját kártyámmal eljátszani ezt, de az sajna nem telekomos.

Azért mindenesetre köszönöm a segítséget nektek!

2020. szept. 30. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!