Iphone-ra rádióprogramot keresek, ajánlanátok egy bevált, jól használhatót?
Eddig a "tune in radio" tűnik a leghasználhatóbbnak, viszont rögzíteni nem tudok vele, az pedig jó lenne. Az androidon amikor használtam, ott felvette ha akartam, itt viszont nincs erre opció.
Esetleg valami jobbat ismer valaki?
TuneIn-nél ha fizetsz érte, hogy ne legyenek hirdetések, akkor se tud felvenni? (nem a "TuneIn Premium" funkcióra gondolok, amit mindig bedobál és valami párhavi előfizetést jelent).
Radiobox (sajnos nem tudom, felvenni tud -e), MyOnlineRadio (erről se tudom tud -e rögzíteni)
Régebben volt egy "Magyar rádió" vagy "magyar rádiók" nevű alkalmazás, ebben gondolom csak pár rádió van és sajnos felvételképes funkciót ennél se tudok hogy tudja -e.
Itt egy alkalmazás, remélhetőleg ez tud hasonlót, bízom benne hogy a nyelv jól jelenik meg iPhone-on és azt is remélem hogy magyar App Store-ból is tölthető.
Ez sem jó, ott a record a hanglemezt jelenti, és full orosz :)
Egy radiosure lenne a legjob, de az csak számítógépre elérhető
Semmi giccses hülyeség. Mármint alapból, mert el lehet értelmetlenül cseszni skines marhasággal azt is, de alapból teljesen kopasz.
Viszont ekeserítő, hogy semmi ilyen nincs iphone-ra, csak egykaptafás hulladék hulladék hátán.
Találtam egyet!!!
Audials
https://www.youtube.com/watch?v=VR5CX7SdGIA
Kicsit nyakatekerten el van benne dugva... és természetesen nem lehet kiszedni... így nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!