Nektek melyik a kedvenc (bevált, és jó) programotok, appsotok?
Ne viccelj, az app többesszáma az apps.
Ha már angol szavakat használsz, legalább értelem is legyen benne!
Ugye hogy nincs? Még mindig ott tart a technológia, technika, hogy nem találtak fel, írtak meg egy igazán jó programot, amivel örökkön örökké szeret "játszani" az ember. Én nem értem amúgy miért nem válaszolnak egy ilyen kérdésre, pedig szerintem fontos lenne a válasz, mindenkinek.
Nekem pl. van egy két "kedvencem", amiket sűrűn is használok. Ilyenek például a lejátszó programok a VLC, a Winamp, vannak kedvenc játékainkkal is, de azok eléggé gagyik is még sajnos, a GTA (5), a Worms, a NFS UNDERGROUND 2, hasonlók. Szeretem még a Word-öt is, meg a legegyszerűbb jegyzetfüzetet, ha valamit le kell írni. Amit nagyon hiányolok az egy jó grafikai program (amilyennek a PS-nek kéne lennie) és sok sok játékot, amikkel nagyon jókat lehetne játszani. Abból nagyon kevés van...
Nektek melyik a kedvenc programozók? (Bármire)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!