Miért nem működik a mobilnetem?
A napokban csináltam gyári visszaállítást és szoftverfrissítést a telómon (sony xperia xa ultra) és azóta nem tudom használni a mobilnetem. Nem a simkártya a hibás, már leteszteltem másik telefonban. Bekapcsolom a netet, ahogy eddig tettem (LTE és mobil adatkapcsolat gomb) de hiába van bekapcsolva, offline vagyok. Pedig 15 GB netet kellene lefogyasztani... Beállításokban még néztem sokmindent, nem működik egyszerűen.
Googlen is szétnéztem, ott írták, hogy kapcsoljam be a repülő üzemmódot majd kapcsoljam ki a készüléket, de nem jött be. Frissítettem a hálózati beállításokat, megnéztem más hálózatüzemeltetőt, be van kapcsolva az adatforgalom és így se működik. Valaki tudna segíteni? Volt már hasonló valakinek? Nem akarok holnap szervizt is beiktatni mert nincs rá időm. :/
Hát nekem szokott lenni hogy én(??) vagy magától kikapcsolja a beallításoknál az adathaznalatnak a mobiladatot
Ha újraindítod nem segít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!