USAba nem akar működni a mobilnetem a szolgáltató küldött SMS t hogy 210ft/0.1 mb igen sok ès nemis működik. Kuldtem SMSt is hogy veszek 500mb ot vártam rá fèl órát amire aktiválták de akkorsincs netem. Beállitasok jók telenor a szolgaltato. Tipp?
Párom t-mobilos ès neki sem megy egyáltalán.
Irtam az ugyfelszolgalatnak is de mo-n csak 8óra mulva fognak dolgozni.
Szerintem menj be a Walgreens-be és vegyél egy SIM kártyát. Az AT&T-nek jó ajánlatai vannak.
210 Ft 102 KB-nyi adatért marha sok. Egy weblap megnyitása úgy, hogy semmit sem csináltál még rajta, akár 5000 Ft-odba is kerülhet. Eszedbe ne jusson roaminggal netezni odakint!
#1 igen be
#2 nem netezgetni akarok a google mapset hasznalnam annyi ideig mig kikeresem hova akarok menni. Meg ezert vettem az 500mb ot 3200ft ert 1 hetre higy annyi eleg am ahol lakok van wifi.
3# ezt mèg keresem
4# köszi az anyázáson meg ilyesmin már túl vagyok már nem kell a tervezgetes raerek vele most kb 16órát addig csak valazolnak
"#8 bevan"
Szóval mielőtt elhagytad a honos hálózatot, aktiváltál minden roaming lehetőséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!